Eurof 1

Eliminar el greix del cos

COM ELIMINAR EL GREIX DEL COS     

Avui dia les persones porten una alimentació plena de calories i sucres i un nivell de vida on l’estrès conviu permanent amb nosaltres. Tots aquests factors poden provocar, segons a quines edats, un augment del greix al nostre cos. Segons el gènere de les persones el greix s’acumula en diferents zones. En el cas de les dones, el greix se sol acumular en els glutis i els malucs, en canvi en els homes, el greix s’acumula més fàcilment a l’abdomen. Però aquest greix pot desaparèixer! Podem eliminar-lo.

Per fer-ho el primer de tot és intentar canviar l’alimentació. Hi ha aliments que ens poden ajudar a reduir l’excés de greix com: els cítrics, el te verd, el peix, les carns magres, les fruites com la poma o la pinya i les carxofes.           

A més a més de tenir una bona alimentació per poder baixar el pes corporal cal també practicar exercici. En el cas de les dones per eliminar el greix que es sol acumular als glutis cal combinar exercici físic com el Body Pump amb exercici aeròbic.
En el cas dels homes per eliminar el greix de l’abdomen, el principal és seguir diferents taules d’exercicis, sobretot d’abdominals.          

Amb aquest petit consells i l’ajuda dels professionals aconseguirem eliminar el greix. Ànims!