Neu

Escapada a la muntanya en família!

Escapada de cap de setmana amb nens!

Sembla que el fred ha arribat per quedar-se i això suposa bones notícies pels amants de la muntanya i els esports de neu. És cert que tampoc és que hagi nevat gaire en les darreres setmanes però no hi ha dubte que ja es pot practicar algun que altre esport.

En aquest post de bloc volem compartir amb vosaltres plans per fer i gaudir en família per connectar amb la salut, la tranquil·litat i el benestar i desconnectar de la rutina i l’estrès del dia a dia.

Preparats? Acaba de començar la setmana però podem estar d’acord en què pensar i planejar el què fer durant el cap de setmana ens pot ajudar a amenitzar aquests dies de feina i fred…

Aquest cap de setmana et proposem anar a la muntanya. Et proposem agafar el cotxe o llogar-ne un, o si preferiu agafar el tren no hi ha problema. Anem als Pirineus? Moltes persones que vivim a Catalunya hem tingut la oportunitat de conèixer els Pirineus en algun moment de la vida, pels que no hagueu tingut la oportunitat no cal esperar més, qualsevol cap de setmana és bo.

Lo ideal és aprofitar el cap de setmana, marxar un divendres després de la feina o ve, marxar el dissabte a primera hora del matí, recomanem començar el cap de setmana el divendres vespre, amb prudència i fent pauses camí als Pirineus.

Però els Pirineus són molt extensos. On anem? Si voleu practicar esports de neu us recomanem anar a les principals muntanyes d’esquí: La Molina, La Masella, Port del Comte, Grandvalira, Vall Nord, Baquèira Beret, Vall de Núria , etc.

Però com la proposta és anar en família, pels que vulguin esquiar recomanem La Molina, La Massella, Port del Comte i Vall de Núria. Per què? Perquè són estacions d’esquí més petites i familiars. Les estacions andorranes o Baquèira són molt extenses i pot ser més fàcil perdre’s, a part, sempre hi ha molta gent així que si la idea és anar fent, aquestes estacions petites on es poden practicar més d’un esport de muntanya són genials.

A més, existeixen promocions i ofertes de cap de setmana pel que pot ser relativament senzill trobar una bona oferta.

Aprofitant un dia d’esquí i d’esports de neu, l’altre dia pot servir per fer excursions i conèixer la gastronomia de la zona, passejades a cavall, tarda de compres o de xocolata calenta per algun poblet dels Pirineus pot ser molt relaxant i emocionant. Aprofitant l’estada a la muntanya, també pot ser un bon pla anar a unes aigües termals després d’excursions o esport per la muntanya, la zona dels Pirineus ofereix moltes possibilitats per relaxar-te en família o en parella. No importa 😉.