Destacada

NOU EUROFITNESS CAN DRAGÓ: espais i avenços tecnològics vinculats al fitness

Aquest darrer juliol s’ha inaugurat el nou Club Eurofitness de Can Dragó, un dels centres esportius més emblemàtics de la ciutat. Aquesta renovació ofereix als veïns i usuaris de Can Dragó 2.500m² distribuïts amb il·luminació natural i una distribució d’espais polivalents que ajudaran a implantar programes d’activitats innovadores i desafiadores. Nova maquinària, noves instal·lacions i ampliació d’oferta docent, al nou Eurofitness Can Dragó s’hi cursaran graus mitjans i superiors i també graus universitaris relacionats amb l’esport. 

Però, què ofereix el nou Eurofitness Can Dragó?

Sales de fitness dotades d’equips d’entrenament d’última generació amb pantalles multimèdia per fer una aposta forta per la qualitat del servei al client. Àrees d’entrenament cardiovascular, equips de tonificació musculars, zones de pes lliure i entrenament funcional…el nou Eurofitness Can Dragó ofereix un gran ventall d’activitats segmentades en funció de les necessitats i desitjos de cada usuari.

Sales equipades amb l’ambientació necessària per motivar i desafiar als participants en les sessions. Jocs de llums, efecte de realitat, tot això plantejat d’una manera compatible amb les activitats més relaxants.

També s’ofereixen petits estudis per fer dinàmiques de grups, reunions, formació i plantejar sessions divulgatives de temes d’interès. Àmplies zones de descans i espais d’atenció personalitzada es plantegen com la presentació d’una experiència de servei inoblidable.

El Centre Esportiu Municipal Can Dragó: 28 anys al servei de la ciutat

A l’abril de 1990, es van inaugurar l’edifici de palestra i la pista d’atletisme, que fins al moment inclou tota l’oferta d’activitats de fitnes, amb gairebé 100 sessions dirigide. Al setembre de 1992, es van inaugurar les piscines cobertes del CEM, i l’estiu del 1993 es va inaugurar la piscina descoberta més gran de la ciutat, amb una làmina d’aigua de 3.000 m² i un espai annex de 15.000 m² de gespa natural. L’any 2013, es van construir les pistes de pàdel; i el 2016, es va renovar la superfície de la pista d’atletisme.

El CEM Can Dragó dóna servei a una mitjana de 6.710 persones abonades, a més de ser l’espai on entitats com el Club Atlètic Nou Barris, el Club Bàsquet Nou Barris SAFA i l’Associació esportiva Nou Barris realitzen activitats.

L’equip de professionals de Eurofitness Can Dragó estarà encantat d’atendre’t per a qualsevol consulta que necessitis! T’hi esperem!