Foto Grup

Noves Activitats Exprés als Clubs Eurofitness!

Ens passem el dia amunt i avall… Que si perdo el metro, que si arribo just a la feina, que si he de portar els nens a piscina (si sou pares…), que si he de comprar menjar perquè la nevera s’ha buidat de cop… Bé, sabem el que suposa viure a la ciutat, en la què sempre hi ha feina per fer i si no ens busquem més activitats i el temps per cuidar-nos pot no ser tant ampli com ens agradaria. Per això, des dels Clubs Eurofitness hem pensat que t’agradarà molt saber que comencem a llançar activitats exprés de tot tipus!

Segur que disposes de mitja hora al dia per poder escapar-te i seguir estant en forma de manera ràpida i eficaç, oi? Si no disposes de trenta minuts (que esperem que sí), que sàpigues que tenim activitats exprés inclús de vint o quinze minuts. Sí, sí, ja no tens cap excusa per no venir a posar-te en forma!

Oferim diversos tipus d’activitats exprés que paulatinament aniran arribant a tots els Clubs Eurofitness, segons la demanda també dels propis clients. Així que us animem a què pregunteu a la recepció del vostre centre sobre les activitats exprés i que les proveu. Sabem que a tu, que et manca el temps, t’encantaran!

Aquestes són les diferents modalitats d’activitats exprés als Clubs Eurofitness:

  • STRETCHING: estiraments generals enfocats a la recuperació muscular post-entrenament.
  • GLUTIS: exercicis de tonificació enfocats als glutis.
  • CORE: exercicis de tonificació per a enfortir la zona abdominal.
  • LPF-HIPOPRESSIUS: tècnica postural enfocada a enfortir la zona abdominal i pèlvica.

Prova-les i beneficia’t de tots els avantatges que ofereixen les activitats exprés. Treu el màxim suc al fitness en poc temps! Ho agrairà el teu cos, i també la teva ment.