Destacat

Quines són les tendències en les pràctiques esportives al gimnàs?

Avui parlarem dels hàbits i les tendències en el món del fitness, de forma anual es van publicant llistat de tendències en el món de l’esport i el fitness, avui parlarem algunes de les tendències que sembla que hi ha als gimnasos per oferir-te a tu que ets usuari més pràctiques que pots realitzar o senzillament, informar-te del que fan molts dels teus companys.

Objectiu perdre pes fent exercici:

Sí, aquesta és una tendència que mai passa de moda i que està present a tots els gimnasos però per sort, ja no és la única associació que fem amb els gimnasos i l’esport. Però no deixa de ser una tendència i més a principis d’any després de les festivitats. Però per sort, ja queden enrere.

Exercici com a teràpia: 

L’esport i la medicina es porten molt bé. Sí, tenen aquella classe de relació envejable en què les dues disciplines es fan bé l’una a l’altre, es complementen, es necessiten i s’ajuden en lo bo i en lo dolent. La millor forma de conservar, mantenir i tenir una bona salut és exercitant el cos i, la millor forma de recuperar-se també és exercitant el cos. No oblidem que l’alimentació i les emocions són molt importants, però l’esport ajuda a donar-nos vida.

Entrenament personal però en grup:

Es tracta de fusionar l’entrenament personal amb l’exercici en grup. Com? és important passar-ho bé fent el que sigui que fem, i al gimnàs sempre es corre el risc d’acabar en una espiral d’avorriment o monotonia si sempre fem el mateix i no compartim moments. És per això fomentar espais en els que es pugui entrenar a nivell individual però que al mateix temps facilitin la interacció entre usuaris. Passar-ho bé al gimnàs és imperdible!

Entrenar a l’aire lliure:

En el dia a dia tots vivim moments estressants, bé…potser no tots, però molts dels que llegim el post pot ser que sí. Quan es tracta de desconnectar és important també que ens doni l’aire i que no ens doni la sensació que les parets se’ns cauen a sobre. Si podem compaginar activitats de “running”, “footing” o exercici a l’aire lliure i més ara que ve el bon tems, millor que millor!

Entrenar en circuit:

Fer circuits és bastant popular i més des de que sabem que fer sempre els mateixos exercicis no ens ajuden a millorar el rendiment o to muscular. El que és important és alternar exercicis així que fer circuits sembla ser una opció molt interessant.

Wellness i benestar:

El benestar i l’exercici també tenen una molt bona relació. Exercicis que ajudin a senti-nos bé, sans, forts. Exercicis i l’esport que ajuda a prevenir malalties i lesions, exercicis per a rehabilitar-nos i promoure la salut es una tendència que segueix en auge desde ja fa uns anys i sens dubte, no deixarà de ser-ho.

Entrenaments específics per treure el màxim rendiment d’un esport o situació:

Aquesta és una tendència especialment entre la gent jove que practica determinats esports. Anar al gimnàs a treballar algo concret els pot ajudar molt a l’hora de fer la pràctica regular del seu exercici.