Dona Gym

Tendències fitness 2019

Havent entrat de ple en el nou any i havent superat els llaminers / copiosos menjars nadalencs, toca tornar a la rutina i retrobar-se amb l’equilibri saludable entre cos i ment. I com sabem que t’agrada cuidar-te i que el fitness ja forma part de la teva vida, t’oferim les noves tendències que marcaran aquest any 2019.

Per saber com anem a cremar aquestes maleïdes calories i alliberar tot aquest estrès acumulat, la ACSM (American College of Sports Medicine) ha fet pública la seva nova llista de tendències per 2019 en el món del fitness.

Cal destacar la bona sintonia que hi ha entre l’esport i les noves tecnologies, així com que l’esport en grup continua guanyant rellevància i es manté en la segona posició.

La tecnologia wearable s’ha erigit com la principal tendència del sector, desbancant al HIIT i relegant-lo a la tercera posició. Observem que el rei de l’any passat no desapareix de la llista, però patirà alguns canvis a causa de les versions mestisses com el Ioga HIIT.

Una bona notícia per a aquelles persones que posen la manca de temps com a excusa per no realitzar cap exercici és que el temps d’entrenament es veurà reduït: realitzar un HIIT òptim no ens portarà més de 15 minuts. Els programes d’exercici per a adults majors s’afermen en el quart lloc, demostrant que el fitness no entén d’edat.

De totes les noves tendències per a l’any 2019, aquestes han estat les 10 més destacades:

  1. Tecnologia wearable
  2. Entrenament en grup
  3. Entrenament d’alta intensitat per intervals (HIIT)
  4. Programes de fitness per gent gran
  5. Entrenament amb el pes corporal
  6. Personal d’entrenament certificat
  7. Ioga
  8. Entrenament personal
  9. Entrenament funcional
  10. L’exercici com a medicina